top of page

Виставка "Дім, у якому..."


Молодіжна художня платформа АртШЕВА організувала виставку "Дім, у якому...", відкриття якої відбулося 21 серпня о 18:00 в антикафе "Бергамот" (вул. Смоленська, 3). Куратори Тетяна Корнєєва, Анастасія Голумбовська, Олександра Гаврилюк та Юліана Дмитришина запропонувли поглянути на нове, молоде українське мистецтво, котре допомагає заглибитися в себе.

Розробляючи концепцію, Тата Корнєєва зауважила: "В кожного з нас є свій власний дім, у якому... Дім – це не в буквальному сенсі будинок, це почуття, емоція, що створює митця, надихає його. Дім – це фундаментальна основа індивідуальності, глибинне наповнення внутрішнього світу художника. Дім - це власна книга, історія, особиста рефлексія, свіжий подих життя. Запрошуємо поринути у чарівний Дім, у якому... кожен знайде щось своє та відчує себе мандрівником по безкраїх просторах Всесвіту."

В рамках виставки було проведено творчий вечір та лекцію на тему "Абстрактне у мистецтві". Серед учасників були Анжела Богаченко, Ori Akuma, Вікторія Зубрицька, Тата Корнєєва, Дарина Хижняк, Юліана Дмитришина, Ігор Невзгляд, Марина Панчук та інші молоді художники.

YAP - це соціальний культурно-освітній проект, який створює комунікацію між творчою молоддю та дає можливість їй спільно розвивати свої здібності.

З цією метою ми проводимо лекції, практичні заняття, творчі зустічі та майстер-класи.

 Найближчі події:  

 

 

 

 

 

 

 

 

ми у соціальних мережах: 
  • Grey Vkontakte Icon
  • Grey Facebook Icon
Останні новини: 
ПОШУК ЗА ТЕГАМИ:
Тегов пока нет.
bottom of page